Informacija je energija! | Marketing| Kontakt|четвртак, август 5, 2021
Nalazite se na Home » Gas » Sezona grijanja zvanično završena

Sezona grijanja zvanično završena 

BANJALUKA, Sezona grijanja danas se zvanično završava, a ukoliko tri dana uzastopno temperatura bude ispod 12 stepeni Celzijusovih banjalučka „Toplana“ nastaviće sa isporukom toplotne energije, ali ne duže od 1. maja, kada počinje ispuštanje vode iz sistema i redovni godišnji remont.

Iz „Toplane“ podsjećaju da je mreža dotrajala i neophodna je kompletna rekonstrukcija, te da je u protekloj sezoni bilo uobičajenih tehničkih problema zbog kojih je u pojedinim periodima toplotna energija isporučivana po izmijenjenom režimu rada.

U „Toplani“ navode da su imali i određen broj pritužbi na kvalitet grijanja, međutim, provjerom kvaliteta grijanja u svim stanovima iz kojih su stigle reklamacije utvrđeno je da je samo trećina prigovora bila opravdana i tim potrošačima je odobrena bonifikacija.

Iz „Toplane“ poručuju da će u periodu između dvije sezone grijanja biti učinjeni maksimalni napori da, u skladu sa finansijskim mogućnostima, budu otklonjeni svi kvarovi zbog kojih je tokom ove sezone bilo problema u isporuci toplotne energije.

„Uvjereni smo da ćemo u otklanjanju uočenih slabosti, kao i do sada, imati pomoć grada i Vlade Republike Srpske“, navodi se u saopštenju banjalučke „Toplane“. Srna

Dodaj Komentar