Informacija je energija! | Marketing| Kontakt|уторак, јул 27, 2021
Nalazite se na Home » Ostalo » Šarović se susreo sa delegacijom NIS-a

Šarović se susreo sa delegacijom NIS-a 

SARAJEVO, Delegacija Naftne industrije Srbije /NIS/ iz Novog Sada upoznala je danas ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BIH Mirka Šarovića sa njihovim namjerama i pravcima djelovanja na tržištu BiH, prvenstveno o njihovoj zainteresovanosti za istraživanje nalazišta nafte i zemnog gasa i širenju mreže benzinskih pumpi i na području Federacije BiH.

Šarović je pozdravio namjere NIS-a i upoznao ih sa aktivnostima Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH u energetskom sektoru, posebno na preuzimanju EU direktiva kada je riječ o kvalitetu tečnih naftnih goriva i obavezama BiH vezano za obavezne naftne rezerve, saopšteno je iz Ministarstva.

Delegaciju NIS-a je predvodio generalni direktor Kiril Kravčenko, a u sastavu delegacije su bili i ambasador Rusije u BiH Aleksandar Bocan-Harčenko, zamjenik generalnog direktora za spoljne veze i odnose sa državnim organima Evgenij Kudinov, regionalni direktor NIS-a za Adriatik Branko Radujko, direktor direkcije za veleprodaju NIS-a Jusif Abasov i šef kabineta generalnog direktora NIS-a Nadežda Kokotović. Srna

Dodaj Komentar