Informacija je energija! | Marketing| Kontakt|петак, јул 30, 2021
Nalazite se na Home » ENERGETIKA » Sutra potpisivanje memoranduma za unapređenje energetske efikasnosti

Sutra potpisivanje memoranduma za unapređenje energetske efikasnosti 

BANJALUKA, Predstavnici Vlade Republike Srpske potpisaće sutra u Banjaluci Memorandum o razumijevanju za unapređenje energetske efikasnosti sa predstavnicima 10 opština ili gradova i 12 direktora javnih ustanova iz Republike Srpske, u kojima će se realizovati Projekat energetske efikasnosti.

Memorandum bi trebalo da potpišu ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić, ministar prosvjete i kulture Dane Malešević i predstavnik Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

U trećem krugu Upravljački odbor Projekta izabrao je 11 objekata, saopšteno je iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske.

Sprovođenje ovog projekta podrazumijeva rekonstrukciju javnih zgrada iz oblasti obrazovanja i zdravstvene zaštite kako bi se poboljšala njihova energetska efikasnost i smanjila izdvajanja za materijalne troškove.

Potpisivanje Memoranduma biće održano u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade Republike Srpske u 12.00 časova.

Izjave za novinare predviđene su nakon potpisivanja Memoranduma. Srna

Odgovor na Sutra potpisivanje memoranduma za unapređenje energetske efikasnosti

  1. EnergetskiEfikasnaPvcstolarija

    Kako bi to bilo lepo, da energetska efikasnost, pa i energetski efikasna pvc stolarija bude na nekom drzavnpm prioritetu.
    Mozda bi tada vise licili na neku odgovornu i racionalnu drzavu.

     

Dodaj Komentar