Nedjelja 3. Mart 2024.

CAPITAL.BA

HomeNafta i GasSastanak o modernizaciji Rafinerije u Brodu

Sastanak o modernizaciji Rafinerije u Brodu

BANJALUKA, U Brodu će u ponedjeljak, 11. februara, biti održan sastanak rukovodstva Rafinerije nafte i predstavnika resornih ministarstava Republike Srpske i BiH sa predstavnicima Vlade Hrvatske, na kojem će biti riječi o modernizaciji Rafinerije.

U delegaciji iz Republike Srpske biće ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić, pomoćnik ministra za zaštitu životne sredine Svjetlana Radusin sa saradnicima, direktor Instituta zaštite, ekologije i informatike Predrag Ilić, predstavnik Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srpske i republički ekološki inspektor.

Delegaciju Savjeta ministara BiH predvodiće ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović, a hrvatsku delegaciju ministar zaštite životne sredine Mihael Zmajlović.

Sastanak, koji se organizuje na zahtjev hrvatske strane, biće održan u ponedjeljak u 12.00 časova u sjedištu Rafinerije u Brodu, nakon čega je predviđena konferencija za novinare, saopšteno je iz Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske.

Za novinarske ekipe biće organizovan doček na glavnoj kapiji Rafinerije od 11.45 do 12.00 časova. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti