Nedjelja 16. Juni 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiGavranović: Odgovornost je na upravi banjalučke "Toplane"

Gavranović: Odgovornost je na upravi banjalučke “Toplane”

BANJALUKA, Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je danas da se uprava banjalučke “Toplane” nije pokazala dovoljno sposobnom da pitanje grijanja dobro analizira i dođe do konstruktivnih rješenja za probleme u ovom preduzeću.

Gavranović navodi da uprava “Toplane” često u zabludi traži odgovore na probleme na drugim stranama – u Skupštini i kod odbornika.

“Od njih zahtijevam punu odgovornost za prijedloge koje iznose, koji moraju biti potpuno racionalni i utemeljeni na zakonu”, naglasio je novinarima Gavranović, ističući da će činiti sve kako bi se do maja “imali svi odgovori” u vezi sa “Toplanom”.

Prema njegovim riječima, gradska uprava je u protekloj godini činila izuzetne napore da “Toplana” funkcioniše, te da se blagovremeno obezbijede dovoljne količine mazuta za grijanje.

Direktor “Toplane” Mićo Milovanović rekao je danas da Toplana ne može sama riješiti nagomilane probleme i dugovanja i sama opstati, te da očekuje pomoć grada i Vlade Republike Srpske.

Milovanović je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je “Toplani”, da bi završila sezonu grijanja, potrebno 10 miliona KM, koje ne može sama obezbijediti. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti