Srijeda 17. Juli 2024.

CAPITAL.BA

HomeNafta i GasImenovana radna grupa

Imenovana radna grupa

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske imenovala je danas radnu grupu za utvrđivanje prijedloga trase kraka gasovoda “Južni tok” kroz Republiku Srpsku.

Predsjednik radne grupe je ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević, a članovi ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić, ministar saobraćaja i veza Nedeljko Čubrilović.

Članovi radne grupe su i direktor Republičke uprave za geodetske i imovinsko–prave poslove Tihomir Gligorić, pravobranilac Republike Srpske Slobodan Radulj i vršilac dužnosti direktora “Gas Resa” Slobodan Puhalac, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

Vlada Republike Srpske predložila je predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku da na dužnost šefova predstavništava Republike Srpske u Izraelu, Srbiji i Njemačkoj postavi Aria Livnea, Mlađana Cicovića i Miću Ćetkovića.

Na sjednici je donesena Odluka o promjeni oblika organizacije Javne ustanove Studentski centar “Nikola Tesla” Banjaluka u Javnu ustanovu Studentski grad “Nikola Tesla”, čime će se značajno poboljšati standard studenata.

Vlada Republike Srpske usvojila je Izvještaj o radu Republičkog savjeta za nauku i tehnologiju u 2012. godini. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti