Subota 13. Juli 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiDodik: Zloupotreba procedura u "Arselor Mitalu"

Dodik: Zloupotreba procedura u “Arselor Mitalu”

BIJELJINA, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da rukovodstvo Srpske smatra da je došlo do zloupotrebe određenih procedura u vezi sa poslovanjem kompanije “Arselor Mital”.

Dodik je najavio da bi sljedeće sedmice trebalo da bude obavljen razgovor sa predstavnicima te kompanije i da će tada biti riješene određene stvari.

On je rekao novinarima u Bijeljini da je kompanija “Arselor Mital” ostvarila određene rezultate, ali da je očigledno da finansijski efekti za Srpsku nisu oni koji su očekivani.

Dodik je naveo da je “Arselor Mital” jedna od dvije najveće kompanije te vrste u svijetu, da je snažna i moćna, ali da to ne znači da Srpska ne treba da brani svoja prava.

Komentarišući istupanja Partije demokratskog progresa u vezi sa nabavkom opreme za Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske, Dodike je rekao da je PDP “trivijalna, periferna i potpuno izgubljena u političkom smislu partija”, koja je posvećena samo jednoj ličnosti ili dvojici ljudi, te da ne zavređuje njegov komentar. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti