Srijeda 30. Novembar 2022.

CAPITAL.BA

HomeNafta i GasNovi direktor Rafinerije nafte u Brodu Andrej Getinger

Novi direktor Rafinerije nafte u Brodu Andrej Getinger

BANJALUKA, Delegacija ruske kompanije “Zarubežnjeft”, predvođena generalnim direktorom Sergejom Kudrjašovim, boravila je u dvodnevnoj radnoj posjeti Republici Srpskoj i tom prilikom je predstavljen novi generalni direktor Rafinerije nafte u Brodu Andrej Getinger.

Kurdjašov je obišao postrojenja Rafinerije nafte u Brodu i razgovarao sa rukovodstvom “Nestro” grupacije – “Optima” grupe, Rafinerije nafte u Brodu, Rafinerije ulja u Modriči i “Nestro petrola” – o strateškom razvoju kompanije za period od 2014. do 2018. godine.

Razmatran je finansijski izvještaj “Nestro” grupacije za 2013. godinu, kao i planovi poslovanja u narednoj godini koji se odnose na kapitalni remont Rafinerije nafte u Brodu, kadrovskoj politici, ekologiji i bezbjednosti, saopšteno je iz “Optima” grupe.

Ovom prilikom, predstavljen je i novi zamjenik generalnog direktora “Zarubežnjefta” za Sektor prerade nafte i prodaju naftnih derivata Andrej Ozerov.

Kudrjašov se ovom prilikom sastao u Banjaluci i sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i razgovarao o aktuelnim aktivnostima saradnje u oblasti realizacije projekata “Zarubežnjeft”, koji su veoma značajni za ekonomiju Republike Srpske.  Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti