Subota 13. Juli 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiAMS Srpske potvrdila kvalitet proizvoda zimskog asortimana

AMS Srpske potvrdila kvalitet proizvoda zimskog asortimana

BANJALUKA, Istraživanje Auto-moto saveza Republike Srpske o kvalitetu tečnosti za pranje vjetrobranskih stakala u zimskim uslovima, koje je obuhvatilo 15 proizvoda sa tržišta Republike Srpske, pokazala su da je “Mosol” Rafinerije ulja Modriča među samo četiri proizvoda koja ne sadrže štetne materije po ljudsko zdravlje.

“Mosol”, ali i cijeli asortiman proizvoda Rafinerije ulja Modriča dostupan je u specijalizovanim maloprodajnim objektima “Kuća ulja” u Modriči i Lukavici, a uskoro će biti otvoren i u Banjaluci, saopšteno je iz “Optima grupe”.

“Iako je kalendarski zima počela, meteorolozi prvi snijeg u BiH najavljuju u dane vikenda. Klizavi kolovozi, so i pijesak na putu očekivane su pojave za koje moraju biti spremni svi učesnici u saobraćaju, te je najvažnije obezbijediti tečnost za zaštitu motora, sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla, a nezaobilazne su zimske gume i oprema”, navodi se u saopštenju.

Iz “Optima grupe” ističu da je olakšavajuća okolnost ta što se sada na jednom mjestu, u “Kući ulja” u Lukavici, može naći kompletan asortiman domaćih proizvoda Rafinerije ulja Modriča, po povoljnim cijenama.

Tokom zime mnogo je iskušenja pred vozačima, ali je važna primjena pouzdanih proizvoda za automobile, te se s ciljem zaštite motora i cijelog rashladnog sistema automobila, korištenje “Permanta” posebno preporučuje na niskoj temperaturi, ali i tokom cijele godine radi zaštite od pregrijavanja, rđe, korozije, kavitacije i pjenjenja, uz maksimalnu čistoću rashladnog sistema.

“Kuće ulja”, specijalizovani maloprodajni objekti Rafinerije ulja Modriča, otvoreni su i na području Srbije i Makedonije.  Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti