Četvrtak 28. Mart 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiU Budvi konferencija o parlamentarnom nadzoru

U Budvi konferencija o parlamentarnom nadzoru

SARAJEVO, Predstavnici Parlamentarne skupštine BiH učestvovaće u naredna dva dana u Budvi na Regionalnoj parlamentarnoj konferenciji o energetici, energetskom razvoju i investicijama u toj oblasti.

Iz Parlamentarne skupštine BiH saopšteno je da će na ovom skupu delegacije osam parlamenata iz regiona zapadnog Balkana razgovarati o temi “Parlamentarni nadzor nad energetskom politikom i energetskim ulaganjima” sa ekspertima iz ove oblasti i vlasnicima energetskih kompanija iz regiona.

Dvodnevnom skupu, kako je najavljeno, prisustvovaće i ministri energetike i ekonomije, kao i predstavnici regulatornih tijela iz oblasti energetike iz zemalja zapadnog Balkana.

U delegaciji Parlamentarne skupštine BiH biće predsjedavajuća Zajedničke komisije za ekonomske reforme i razvoj Danijela Martinović, predsjedavajući Komisije za spoljne poslove Predstavničkog doma Mirza Kušljugić i prvi zamjenik predsjedavajućeg Komisije za finansije i budžet Predstavničkog doma Boško Tomić.

Regionalnu konferenciju organizuje “Vestminster fondacija za demokratiju” u saradnji sa Skupštinom Crne Gore i Mrežom parlamentarnih komisija za ekonomiju, finansije i evropske integracije zapadnog Balkana. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti