Subota 20. April 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiOtvorena prva auto-praonica "Nestro petrola"

Otvorena prva auto-praonica “Nestro petrola”

GRADIŠKA, U okviru benzinske stanice “Nestro petrol” u Gradišci danas je svečano otvorena savremena samouslužna auto-praonica.

Otvaranju prve auto-praonice u mreži benzinskih pumpi “Nestro petrola”, prisustvovali su generalni direktor “Nestro petrola” Vladimir Abakumov, zamjenik generalnog direktora za opšte poslove Drago Đukić, te predstavnici opštine Gradiška.

Đukić je istakao da je benzinska stanica u Gradišci, sa više od 1.500 kupaca dnevno, jedna od najfrekventnijih od ukupno 84 maloprodajna objekta “Nestro petrola”.

“Otvaranje auto-praonice u Gradišci, koja prva nosi nove narandžasto-sive boje, je početak rebrendiranja i novog izgleda maloprodajne mreže ‘Nestro petrola’. Za desetak dana biće otvorena i druga samouslužna auto-praonica, na benzinskoj stanici u banjalučkom naselju Borik, koja takođe dnevno ima i do 1.500 kupaca”, istakao je Đukić.

Načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu opštine Gradiška Ljubimko Čakalj rekao je da je zadovoljstvo opštine Gradiška što je prva auto-praonica “Nestro petrol” otvorena upravo u ovoj lokalnoj zajednici.

Prvih stotinu korisnika samouszlužne praonice “Nestro petrola” u Gradišci, dobiće besplatno pranje automobila, a ova usluga u narednih dva mjeseca biće uz popust od 20 odsto.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti