Srijeda 24. Juli 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiPrva stanica "NIS Petrola" u Istočnoj Hercegovini

Prva stanica “NIS Petrola” u Istočnoj Hercegovini

TREBINJE, U Trebinju je danas otvorena “NIS Petrol” benzinska stanica, prva na području Istočne Hercegovine.

Otvarajući objekat, direktor maloprodaje Nikola Knežević je istakao da će biti nastavljeno širenje mreže “NIS Petrol” benzinskih stanica, ne samo u Hercegovini, nego i u cijeloj BiH.

“Otvaranje novih benzinskih stanica rezultat je naše težnje da obezbijedimo potrošačima dostupnost i pouzdanost visokokvalitetnih proizvoda, kao i savremene servisne usluge”, rekao je Knežević.

Kompanija “G-Petrol”, otvaranjem benzinske stanice u Trebinju, nastoji da zadovolje široku potrošačku populaciju, kao i da obezbijede dostupnost najkvalitetnijih naftnih derivata euro pet kvaliteta, proizvedenih po najsavremenijoj tehnologiji u Rafineriji nafte Pančevo.

Povodom otvaranja benzinske stanice, Vatrogasnoj jedinici u Trebinju doniran je prvi rezervoar goriva, a prve kupce očekuju i vrijedne nagrade.

Uz prepoznatljivi “NIS Petrol” brend, pod kojim od danas posluje ukupno devet benzinskih stanica “G-Petrola”, ova kompanija pod premijum brendom “Gazprom petrol stejšn” upravlja sa još 27 benzinskih stanica u BiH.

“G-Petrol” je članica jedne od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja posjeduje najveću i najmoderniju mrežu benzinskih stanica u Srbiji, a od 2012. godine mrežu aktivno širi u BiH, Bugarskoj i Rumuniji.

Nova benzinska stanica se nalazi u ulici Trebinjskih brigada, na izlazu iz grada prema Dubrovniku i deveta je na području Republike Srpske. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti