Četvrtak 28. Mart 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiPredstavljen novi vizuelni identitet kompanije "Nestro petrol"

Predstavljen novi vizuelni identitet kompanije “Nestro petrol”

BANJALUKA, Kompanija “Nestro petrol” predstavila je danas u Banjaluci rebrendirani vizuelni identitet koji će obilježavati nove boje – narandžasta, siva i bijela.

Zamjenik generalnog direktora ove kompanije Andrej Sebastijanov rekao je da je obim prodaje naftnih derivata u mreži njihovih maloprodajnih objekata u stalnom porastu, zahvaljujući klijentima koji su prepoznali kvalitet tih proizvoda.

“Na tržištu nije lako održati lidersku poziciju, zbog čega je neophodno poboljšavati maloprodajnu mrežu i paletu usluga kako bi se zadovoljili rastući zahtjevi kupaca”, poručio je Sebastijanov.

On je dodao da je od 2010. godine u maloprodajnu mrežu “Nestro petrola” uloženo 26 miliona evra, te da trenutno u BiH imaju 87 benzinskih pumpi i da bi taj broj do kraja godine trebalo da bude povećan na 90.

“Spekulacije vezane za kvalitet naših proizvoda i za neke probleme su apsolutno neosnovane”, rekao je Sebastijanov.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da je ovo izuzetno dobar potez menadžmenta “Nestro petrola”, jer će kompanija biti prepoznatljiva mnogim potrošačima po novom dizajnu vizuelnog identiteta.

On je dodao da će novi vizuelni identitet kompanije “Nestro petrol”, koja u Banjaluci ima 12 maloprodajnih objekata, od čega pet u užoj urbanoj zoni, ukrasiti i oplemeniti prostor na kojem se nalaze.

“Posebno želim da pohvalim promociju kartica kojima se može kupovati na `Nestro` pumpama i u inostranstvu, a ova kompanija pokazuje i društvenu odgovornost razmišljajući o najmlađima, kojima su dobrodošla igrališta u sklopu njihovih objekata”, rekao je Gavranović.

Predsjednik Područne privredne komore Banjaluka Goran Račić rekao je da je značaj “Nestro petrola” i “Optima grupe” u prihodu koji se ostvari na ovom prostoru veoma veliki i da je ova kompanija u proteklih godinu dana ostvarila zavidne finansijske pokazatelje, uprkos nepovoljnom poslovnom ambijentu.

“Našu komoru krasi veoma dobra saradnja sa `Nestro` grupom i mislim da smo u proteklom periodu uspjeli da za njih stvorimo povoljne okolnosti vezano za saradnju sa lokalnim zajednicama i Vladom”, rekao je Račić.

Danas je prvih 30 kupaca na benzinskoj pumpi “Borik” dobilo besplatno po 15 litara goriva. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti