Srijeda 24. April 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiNovi mandat dodijeljen Seki Kuzmanović

Novi mandat dodijeljen Seki Kuzmanović

BANJALUKA, Nadzorni odbor preduzeća “Elektrokrajina” Banjaluka povjerio je novi petogodišnji mandat dosadašnjem direktoru Seki Kuzmanović, na prijedlog konkursne komisije za izbor direktora preduzeća.

Odluka o dodjeli novog mandata, koja je donesena juče, uslijedila je nakon provedene konkursne procedure za izbor direktora ovog preduzeća, jer je Kuzmanovićevoj istekao prethodni četvorogodišnji mandat, saopšteno je iz preduzeća “Elektrokrajina”.

Petočlana konkursna komisija, koju su činila tri člana ispred Mještovitog holdinga “Elektroprivreda Republike Srpske” – Matično preduzeće Trebinje i dva člana ispred “Elektrokrajine”, kao i Nadzorni odbor, su u izboru direktora cijenili dosadašnje rezultate koje je ostvarilo ovo zavisno elektrodistributivno preduzeće iz Banjaluke.

Iz preduzeća “Elektrokrajina” napomenuli su da je u protekle četiri godine ovo preduzeće značajno unaprijedilo poslovne rezultate, prije svega u smanjenju distributivnih gubitaka koji su na kraju 2014. godine svedeni na najniži poslijeratni nivo, od 14,65 odsto. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti