Srijeda 17. Juli 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiU nedjelju počinje sezona grijanja

U nedjelju počinje sezona grijanja

BANJALUKA, Banjalučka “Toplana” počeće u nedjelju, 11. oktobra, sa sezonom grijanja.

Portparol ovog preduzeća Žaklina Mijatović rekla je da će građani već sutra imati tople radijatore, te napomenula da je to “topla proba”, a redovna isporuka toplotne energije počeće od nedjelje, iako je zvanični početak sezone grijanja 15. oktobar.

“`Toplana` za sada ima dovoljne količine mazuta za početak sezone grijanja, a u toku su aktivnosti na nabavci novih količina, tako da se očekuje uredna isporuka toplotne energije tokom cijele sezone”, istakla je Mijatovićeva.

Ona je naglasila da su tokom redovnog godišnjeg remonta, u koji je uloženo 3,2 miliona KM, sanirani svi uočeni kvarovi, te promijenjeno oko dva kilometra cjevovoda, zahvaljujući čemu će isporuka toplotne energije biti još kvalitetnija.

Mijatovićeva je apelovala da potrošači imaju razumijevanja na početku sezone ukoliko u prvih nekoliko dana grijanje ne bude kvalitetno ili ako budu grijali samo pojedini radijatori, jer je potrebno osam do 10 dana da se sistem uhoda, nakon čega će isporuka toplotne energije biti uredna. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti