Petak 29. Mart 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiU Srebrenici i Bratuncu zastoji u isporuci struje

U Srebrenici i Bratuncu zastoji u isporuci struje

BIJELJINA, Zbog radova “Elektroprenosa BiH” na ispitivanju signalizacije u okviru implementacije “SKADA” sistema na 10/04 kilovoltnom postrojenju, u Srebrenici će sutra doći do prekida u isporuci električne energije.

Prema riječima portparola “Elektro-Bijeljine” Slobodana Đalamića, prekid će trajati od 9.00 do 10.00 časova, a u tom periodu bez struje će biti potrošači električne energije sa područja Srebrenice i Zelenog Jadra.

“Takođe, zbog radova `Elektroprenosa BiH` na ispitivanju signalizacije na 10-kilovoltnom dalekovodu `Cinkara` u periodu od 12.00 do 13.00 časova električnu energiju neće imati potrošači u Potočarima”, rekao je Đalamić.

Radnici “Elektroprenosa BiH” sutra će imati radove i u opštini Bratunac, tako da će doći do dva kraća prekida u snabdijevanju električnom energijom.

“Do prekida u snabdijevanju strujom u Bratuncu će doći zbog promjene uklopnog stanja u trafo stanicama 35/10 kilovolti `Bratunac 1` i `Bratunac 2`, u periodu od 12.00 do 12.15”, kaže Đalamić.

On je naveo da će od 12.15 do 12.30 takođe zbog promjene uklopnog stanja u trafostanici 35/10 kilovolta “Kravica”, bez struje biti potrošači u Glogovi, Kravici i Konjević Polju. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti