Srijeda 29. Maj 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiDragan Savić novi direktor Elektro - Hercegovine

Dragan Savić novi direktor Elektro – Hercegovine

TREBINJE, Dragan Savić iz Nevesinja od danas će obavljati funkciju vršioca dužnosti direktora preduzeća “Elektro-Hercegovina” Trebinje, umjesto dosadašnjeg Vladislava Vladičića.

Vladičić će od sutra obavljati funkciju predsjednika Regulatorne komisije za električnu energiju Republike Srpske.

Nakon sjednice Nadzornog odbora “Elektro-Hercegovine” i primopredaje dužnosti, Vladičić je novom direktoru poželio puno uspjeha u budućem radu, naglašavajući da je došao za prvog čovjeka jedne vitalne organizacije koja je u proteklom periodu pokazala da dobro funkcioniše i da je bez ikakvih problema i zastoja u svakom momentu snabdijevala Hercegovinu električnom energijom.

“U protekle dvije godine, koliko sam na ovoj funkciji, radnici nisu imali nikakvih primjedbi, imali su redovna primanja i što je veoma bitno za dobro i uspješno poslovanje svakog preduzeća, vladala je dobra atmosfera među zaposlenim”, rekao je Vladičić.

Novi direktor Dragan Savić, koji je u prethodnom periodu radio u Fabrici tekstila “Javor” Nevesinje, rekao je da mu je drago što će raditi u uspješnom kolektivu kao što je “Elektro-Hercegovina” i istakao da će nastojati da održi postojeće rezultate i dobru saradnju sa zaposlenim.

Predsjednik Nadzornog odbora “Elektro-Hercegovine” Nebojša Milivojević se osvrnuo na poslovanje ovog preduzeća u prethodnom periodu, ocjenjujući impresivnim podatak da su distributivni gubici za 11 mjeseci ove godine iznosili 10,19 odsto.

Milivojević je istakao i veoma visok nivo naplate električne enegije na nivou od 98,75 odsto, napominjući i da je stanje elektro mreže na zadovoljavajućem nivou i da se dosta ulaže u njenu rekonstrukciju, i to uglavnom iz vlastitih sredstava.

On je izrazio nadu da će novi direktor nastaviti u istom duhu kao što su to radili i dosadašnji direktori, jer ulazi u zdravo preduzeće.

O pozitivnim poslovnim rezultatima i stabilnosti preduzeća govorio je i izvršni direktor za finansijske poslove Slavko Dangubić, a na dobar odnos menadžmenta prema radnicima i ispunjavanju svih obaveza osvrnuo se predsjednik Sindikata Radoslav Ninković. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti