Petak 19. April 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiKonferencija o energetskoj efikasnosti 20. septembra u Banjaluci

Konferencija o energetskoj efikasnosti 20. septembra u Banjaluci

BANJALUKA, Konferencija o energetskoj efikasnosti „Unapređenje energetske efikasnosti u građevinarstvu kao pokretač privrednog razvoja“ biće svečano otvorena 20. septembra u 12 časova u hotelu Bosna u Banjaluci. press-wall

Cilj konferencije je razmjena iskustva i pokretanje diskusije o pravnim, tehničkim i ekonomskim aspektima energetske efikasnosti u građevinarstvu, a planirano je održavanje nekoliko panel diskusija na političkom i stručnom nivou.

Konferencija se organizuje u okviru aktuelnog projekta Energetske efikasnosti u Republici Srspkoj koji realizuje Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju koja će biti održana 20. i 21. septembra.

Organizator konferencije je Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, u saradnji sa Njemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ), Razvojnim programom Ujedinjenih nacija (UNDP), Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti