Ponedjeljak 20. Maj 2024.

CAPITAL.BA

HomeSve VijestiSavjet ministara BiH: U četvrtak o prijedlogu okvirne energetske strategije

Savjet ministara BiH: U četvrtak o prijedlogu okvirne energetske strategije

SARAJEVO, Savjet ministara BiH trebalo bi da na sjednici u četvrtak, 6. jula, razmatra Prijedlog okvirne energetske strategije BiH.

Pred ministrima će se naći i Informacija o viznom režimu za državljane BiH i strane državljane koji dolaze u BiH, kao i Prijedlog programa rada Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH za 2017. godinu, saopšteno je iz Savjeta ministara BiH.

Na dnevnom redu sjednice biće i nacrti sporazuma između Savjeta ministara BiH i Vlade Turske o uzajamnoj zaštiti i razmjeni tajnih podataka o namjenskoj industriji sa zapisnikom sa pregovora, Sporazuma o saradnji između Savjeta ministara BiH i Vlade Albanije u procesu pristupanja EU.

Ministri će razmatrati Nacrt programa saradnje u oblasti kulture, nauke i obrazovanja između Savjeta ministara BiH i Vlade Ruske Federacije od 2017. do 2019. godne i nacrte sporazuma o kulturnoj, obrazovnoj i naučnoj saradnji između BiH i Češke, te sporazuma između BiH i Ujedinjenih Arapskih Emirata o saradnji u oblasti borbe protiv kriminala.

Na sjednici će biti razmatrana i Informacija o rezultatima istraživanja javnog mnjenja “Stavovi građana o članstvu u Evropskoj uniji i procesu integracija u EU” sprovedenog u martu i aprilu.

Početak sjednice zakazan je za 12.00 časova. Srna

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti