Nedjelja 23. Juni 2024.

CAPITAL.BA

HomePozicija1Zapadni Balkan i pravci razvoja - predstavljanje ETMAX - a na Jahorina...

Zapadni Balkan i pravci razvoja – predstavljanje ETMAX – a na Jahorina ekonomskom forumu 2024

JAHORINA – U periodu od 14. do 16. maja 2024 godine, Jahorina je bila domaćin sedmog Jahorina ekonomskog foruma, koji je i ove godine okupio brojne experte, donosioce odluka i poslovne lidere, zatim prеdstаvnike držаvnih instituciја iz ciјеlоg rеgiоnа, uspјеšnе privrеdnikе mеđunаrоdnih i rеgiоnаlnih kоmpаniја, uglеdnе nаučnikе, prеdstаvnikе mеdiја i mnoge druge relevantne sagovornike.

Slogan ovogodišnjeg foruma je  “Zapadni Bakan  – dugoročni pravci razvoja”, tako da je kompanija ETMAX u skladu sa ovim motom, predstavila savremena rješenja u oblasti projektovanja i izgradnje solarnih elektrana, koja primjenjuje u Bosni i Hercegovini i regionu.

ETMAX se na Forumu predstavio kroz izložbeni dio, te predstavljanjem nekih od najvažnijih realizovanih projekata. Takođe, predstavljena su partnerstva sa proizvođačima premium opreme za solarne elektrane, i to  Qcells-om jednim od vodećih svjetskih proizvođača solarnih panela, kao i kompanijom Fronius koja je lider u proizvodnji invertora.

FOTO: Jahorina ekonomski forum

Oprema najboljeg kvaliteta, uz stručno projektovanje i izvođenje jesu najvažniji elementi dugog vijeka solarnih elektrana, jer garantuju stabilan rad, bez kvarova i stabilno održivu proizvodnju električne energije porijekolm iz obnovljiih izvora.

Prisutni na Jahorina ekonomskom forumu 2024 su se upoznali sa radom kompanije ETMAX, našim dostignućima u oblasti solarne industrije u Bosni i Hercegovini, kao i mogućnostima za uspostavu saradnje sa biznis sektorom.

ETMAX je kompanija koja je prepoznata kao pouzdan partner investitorima u obnovljive izvore energije i opredjeljeni smo da budemo prisutni na međunarodno značajnim dešavanjima, kakav Jahorina ekonomski forum sasvim sigurno jeste.

PR

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti