Informacija je energija! | Marketing| Kontakt|Petak, 3 Decembra, 2021
Nalazite se na Home » Hidroenergija » Cvijanović: Radom smo došli do rezultata

Cvijanović: Radom smo došli do rezultata 

ROGATICA, Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je danas zadovoljstvo što je Vlada Srpske bila sastavni dio projekta izgradnje Hidroelektrane “Mesići-Nova” čija je vrijednosti 10 miliona KM.

“Pokazali smo da kada tačno znamo šta želimo da postignemo, onda možemo da radimo brzo, koncentrisano, da uključimo sve institucije i brzo dođemo do konačnog rezultata”, rekla je Cvijanovićeva na svečanosti ovaranja Hidroelektrane u Mesićima kod Rogatice.

Ona je istakla da je bilo mnogo učesnika u ovom projektu čiji rad je trebalo koordinisati da bi se postigao konačan rezultat – izgradnja ove hidroelektrane.

“Nadam se da će ovo biti okidač za neke druge projekte. Želimo da vidimo da svako naše preduzeće u ‘Elektroprivredi Srpske’ pokaže potentnost koja je potrebna, s obzirom na sam potencijal kojim raspolažemo”, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je podsjetila da se sa projektima nije stajalo ni u vrijeme krize i dodala da je ovo prostor na kome se prave neki od najvećih energetskih objekata u cijeloj regiji.

“Uvijek su dobrodošli strani i domaći investitori, ali mi je zadovoljstvo što smo u ovom slučaju mi investitori”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da su od velike važnosti i neki sitniji projekti, koji su značajni za domaći energetski sektor i privredu Srpske.

“U tom smislu vidim dalju perspektivu i budućnost. I u sferi obnovljivih izvora energije se u budućnosti planira realizacija mnogo sitnih, ali značajnih projekata”, kaže Cvijanovićeva.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i direktor “Elektrodistribucije” sa Pala Ljubomir Mrda svečano su danas u Mesićima kod Rogatice pustili u rad novoizgrađenu Hidroelektranu “Mesići-Nova”, projekat vrijedan 10 miliona KM. Srna

2 Odgovori na Cvijanović: Radom smo došli do rezultata

Dodaj Komentar