Informacija je energija! | Marketing| Kontakt|петак, јул 30, 2021
Nalazite se na Home » ENERGETIKA » U Srebrenici i Bratuncu zastoji u isporuci struje

U Srebrenici i Bratuncu zastoji u isporuci struje 

BIJELJINA, Zbog radova „Elektroprenosa BiH“ na ispitivanju signalizacije u okviru implementacije „SKADA“ sistema na 10/04 kilovoltnom postrojenju, u Srebrenici će sutra doći do prekida u isporuci električne energije.

Prema riječima portparola „Elektro-Bijeljine“ Slobodana Đalamića, prekid će trajati od 9.00 do 10.00 časova, a u tom periodu bez struje će biti potrošači električne energije sa područja Srebrenice i Zelenog Jadra.

„Takođe, zbog radova `Elektroprenosa BiH` na ispitivanju signalizacije na 10-kilovoltnom dalekovodu `Cinkara` u periodu od 12.00 do 13.00 časova električnu energiju neće imati potrošači u Potočarima“, rekao je Đalamić.

Radnici „Elektroprenosa BiH“ sutra će imati radove i u opštini Bratunac, tako da će doći do dva kraća prekida u snabdijevanju električnom energijom.

„Do prekida u snabdijevanju strujom u Bratuncu će doći zbog promjene uklopnog stanja u trafo stanicama 35/10 kilovolti `Bratunac 1` i `Bratunac 2`, u periodu od 12.00 do 12.15“, kaže Đalamić.

On je naveo da će od 12.15 do 12.30 takođe zbog promjene uklopnog stanja u trafostanici 35/10 kilovolta „Kravica“, bez struje biti potrošači u Glogovi, Kravici i Konjević Polju. Srna

Dodaj Komentar