Informacija je energija! | Marketing| Kontakt|среда, август 4, 2021
Nalazite se na Home » ENERGETIKA » Ugovor o snabdijevanju strujom potpisan sa 54 odsto kupaca

Ugovor o snabdijevanju strujom potpisan sa 54 odsto kupaca 

BANJALUKA, Preduzeće „Elektrokrajina“ Banjaluka potpisalo je do sada ugovore o snabdijevanju električnom energijom sa 54 odsto krajnjih kupaca, rečeno je u ovom preduzeću.

Portparol „Elektrokrajine“ Predrag Klincov podsjetio je da potpisivanje ugovora o snabdijevanju predstavlja zakonsku obavezu za sve krajnje kupce električne energije i da je potpuno besplatno.

On je pojasnio da se ugovorom regulišu uslovi kupoprodaje električne energije u skladu sa potrebama kupca i raspoloživim količinama iz elektroenergetskog bilansa.

Klincov je rekao da kupci električne energije ugovore o snabdijevanju mogu sklopiti u prostorijama lokalnih elektrodistribucija, te u zgradi Direkcije „Elektrokrajine“ u centru Banjaluke.

On je naglasio da „Elektrokrajina“, da bi ubrzala ovaj proces, nastavlja akciju potpisivanja ugovora i na kućnim adresama domaćinstava.

Klincov je podsjetio da rok za sklapanje ugovora o snabdijevanju ističe 31. decembra.

„Ako kupac ne zaključi ugovor u utvrđenom roku, distributer ima pravo da obustavi isporuku električne energije isključenjem objekta krajnjeg kupca sa mreže“, kaže Klincov.

Iz „Elektrokrajine“ apeluju da kupci što prije ispune svoju zakonsku obavezu, kako u ovom preduzeću ne bi bili prinuđeni da preduzimaju kaznene mjere. Srna

Dodaj Komentar