Informacija je energija! | Marketing| Kontakt|четвртак, јун 24, 2021
Nalazite se na Home » Nafta » Novi direktor Rafinerije nafte u Brodu Andrej Getinger

Novi direktor Rafinerije nafte u Brodu Andrej Getinger 

BANJALUKA, Delegacija ruske kompanije „Zarubežnjeft“, predvođena generalnim direktorom Sergejom Kudrjašovim, boravila je u dvodnevnoj radnoj posjeti Republici Srpskoj i tom prilikom je predstavljen novi generalni direktor Rafinerije nafte u Brodu Andrej Getinger.

Kurdjašov je obišao postrojenja Rafinerije nafte u Brodu i razgovarao sa rukovodstvom „Nestro“ grupacije – „Optima“ grupe, Rafinerije nafte u Brodu, Rafinerije ulja u Modriči i „Nestro petrola“ – o strateškom razvoju kompanije za period od 2014. do 2018. godine.

Razmatran je finansijski izvještaj „Nestro“ grupacije za 2013. godinu, kao i planovi poslovanja u narednoj godini koji se odnose na kapitalni remont Rafinerije nafte u Brodu, kadrovskoj politici, ekologiji i bezbjednosti, saopšteno je iz „Optima“ grupe.

Ovom prilikom, predstavljen je i novi zamjenik generalnog direktora „Zarubežnjefta“ za Sektor prerade nafte i prodaju naftnih derivata Andrej Ozerov.

Kudrjašov se ovom prilikom sastao u Banjaluci i sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i razgovarao o aktuelnim aktivnostima saradnje u oblasti realizacije projekata „Zarubežnjeft“, koji su veoma značajni za ekonomiju Republike Srpske.  Srna

Dodaj Komentar