Utorak 28. Maj 2024.

CAPITAL.BA

HomePozicija3Banjaluka 9. i 10. februara centar solarne industrije

Banjaluka 9. i 10. februara centar solarne industrije

BANJALUKA – Banjaluka će sutra i prekosutra, 9. i 10.februara, biti centar solarne industrije i solarne energije, jer se u Banskom dvoru održava „Balkan Solar Summit“.

Ova biznis konferencija okupila je vrhunske stručnjake koji će dati odgovore na aktuelna pitanja o solarnim elektranama, sunčevoj energiji, ali i drugim energetskim temama.

“Balkan Solar Summit” privukao je, pored domaćih i regionalnih, i posjetioce sa svih strana svijeta, te dolaze iz brojnih zemalja, a koliko je bilo ogromno interesovanje za ovu konferenciju od regionalnog značaja, potvrđuje i činjenica da je popunjeno svih 400 mjesta u Banskom dvoru.

“Balkan Solar Summit” organizuje Agencija “Mint” iz koje kažu da je jedna od najaktuelnijih tema današnjice upravo solarna energija.

Solarna energija je prirodan izbor za budućnost i mi smo spremni da u nju uložimo komunikacijom i jasnom informacijom o njenim prednostima. Koliko je ovo zaista važna tema pokazuje da je summit okupio lidere, predstavnike diplomatskog kora, predstavnike nadležnih institucija, lokalnih zajednica, menadžere velikih kompanija, investitore i mnoge druge. To nam je satisfakcija i potvrda da konferenciju organizujemo baš u pravo vrijeme“, rekla je Milena Mijatović, direktorica Marketinške agencije „Mint“.

Tokom konferencije će se na panelima i predavanjima podijeliti iskustva i znanja, dobre prakse, ideje i inovacije, a zaključci summita će biti kao putokaza za dalji razvoj i napredak u ovoj oblasti.

Agencije

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti