Ponedjeljak 29. April 2024.

CAPITAL.BA

HomePozicija1Priznanje ETMAX-u za odgovornog poreskog obveznika

Priznanje ETMAX-u za odgovornog poreskog obveznika

BANJALUKA – Unija poslodavaca Republike Srpske zajedno sa Vladom Republike Srpske je u okviru Poslovne konferencije „Izazovi i budućnost poslovanja“ dodjelila kompaniji „ETMAX“ iz Banjaluke značajno priznanje – Plaketu za odgovornog poreskog obveznika. 

Plaketu je u ime kolektiva preuzeo Generalni direktor preduzeća Siniša Maksimović, a uručio je ispred Vlade RS Premijer Radovan Višković.

Maksimović je kazao da su u „ETMAX-u“ posvećeni odgovornom poslovanju, te poštovanju obaveza kao poslodavca.

Preduzeće smo koje svoju poziciju gradi dugoročno, uz saradnju sa institucijama, predstavnicima poslovne zajednice i drugim zainteresovanim stranama. Naš pristup poslu, zakonskim obavezama, kao preduzeća koje posluje u Republici Srpskoj i šire su zasnovani na saradnji, poštovanju regulativa i izgradnji povjerenja“, kazao je on.

Dodaje da je plaketa za kolektiv na čijem je čelu značajno priznanje.

Posebno nam je važno da smo prepoznati od strane Vlade Republike Srpske i poslovne zajednice po našem pristupu poslovanju. Naš rad će i u budućnosti biti zasnovan na istim pricipima odgovornosti, izgradnje i očuvanja povjerenja, te jačanju saradnji“,  poručio je Maksimović u izjavi za Capital.

Pored dodjele priznanja odgovornim poreskim obveznicima, ovogodišnja Poslovna konferencija „Izazovi i budućnost poslovanja“okupila je sagovornike iz nadležnih institucija, poslovne zajednice, kao i drugih organizacija.

Tokom Konferencije dati su osvrti na važne teme razvoja i unaprijeđenja poslovnog ambijenta u Republici Srpskoj, tehnologiji, inovacijama, unaprijeđenjima i razvoju oblasti zapošljavaja u privredi i industriji.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Povezane vijesti